Транспорт - тільки для вакцинованих: у КМДА пояснили, до чого готуватися

25 жовтня 2021, 13:01оновлено 25 жовтня 2021, 14:51
Нові карантинні обмеження стосуватимуться невакцинованих громадян, не виключили в КМДА.
Транспорт
У Києві можуть посилити умови роботи громадського транспорту / УНІАН

У Київській міській державній адміністрації прокоментували ймовірність посилення карантинних умов функціонування громадського транспорту для громадян без вакцини від коронавірусу.

Як заявила заступник голови КМДА Ганна Старостенко, після переходу Києва в "червону" зону адаптивного карантину вакциновані від COVID точно зможуть користуватися громадським транспортам. Про це вона розповіла в ході брифінгу, який транслювався в Facebook КМДА.

"Ті, хто вакцинований двома дозами зможуть, вільно користуватися транспортом, місцями громадського харчування, готелями", - зазначила вона.

Разом з тим заступник голови КМДА не виключила, що карантинні обмеження стосуватимуться невакцинованих громадян.

"В першу чергу будуть перевозити вакцинованих, але ми ще чекаємо дійсно роз'яснень від центральної влади, як це має бути. Але в першу чергу ми розуміємо, що це повинні бути вакциновані", - додала Старостенко.

читайте такожШтрафи від 17 до 51 тисячі гривень: українцям загрожує покарання за порушення карантину в транспорті

Раніше головний санітарний лікар України Ігор Кузін спрогнозував терміни пікового навантаження у зв'язку з ростом числа заражень коронавірусом.

У разі, якщо число хворих буде продовжувати рости, то ситуація в країні може значно погіршитися вже в жовтні. Разом з тим заступник голови МОЗ зазначив, що за розрахунками пік захворюваності коронавірусом в Україні очікується приблизно в листопаді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти