Ті, що вражають - на ТСН визначають переможців року

21 грудня 2020, 14:33
17
Телеканал 1+1 почав готується до підбиття підсумків 2020 року. Скоро на каналі визначать переможців щорічної премії "Ті, що вражають".
Ті, що вражають
Ті, що вражають / ТСН

Днями на сайті tsn.ua стартувало голосування за номінантів у щорічній премії ТСН "Ті, що вражають", в якій традиційно нагороджують українців, які проявили стійкість, сміливість, рішучість у бурхливих подіях року, що минає, і стали героями сюжетів ТСН.

2020 виявився складним не тільки для України, а й для всього світу. Він приніс Україні випробування пандемією, продовженням війни, масовими пожежами в лісах Чорнобиля і на Луганщині та іншими подіями, що сколихнули всю країну. Але в той же час він показав важливість і цінність героїчних вчинків звичайних людей, які вразили своєю сміливістю і готовністю пожертвувати собою заради інших.

Так, цього року номінантами премії "Ті, що вражають" стали:

  • Лікарі та цілі колективи лікарень, які першими взяли на себе удар пандемії і відчайдушно боролися за життя пацієнтів з коронавірусом та були новаторами в інших напрямках;
  • Пожежники, які не шкодували себе при виконанні обов'язків у зоні відчуження;
  • Військовослужбовці, небайдужі сміливці, які рятували друзів і просто перехожих, які потрапили в біду;

І багато інших справжніх героїв.

"Кожного дня, під час створення сюжетів ТСН, у загальній новинній картині ми зустрічаємо справжніх народних героїв, які власним прикладом показують, що зміни на краще починаються з кожного з нас. Їхні вчинки вражають, вони роблять, здається, трохи більше, ніж можуть, заради країни та інших людей. Місія проекту проста і одночасно дуже важлива - надихнути людей, підкріпити їх віру в себе і краще майбутнє нашої країни", - розповів директор департаменту новин Сергій Попов.

Цього року читачі tsn.ua можуть обрати героїв сюжетів ТСН, які вразили своїми вчинками найбільше. А 7 переможців з найбільшою кількістю голосів будуть нагороджені статуетками премії "Ті, що вражають" і стануть героями нових сюжетів ТСН.

Голосування триватиме до 31 грудня включно, а переможців оголосять у перші дні нового року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти