Таргани, бруд і сморід: київська лікарня потрапила в гучний скандал

2 серпня 2020, 21:06
Жителі столиці скаржаться на жахливі умови в одній з лікарень.
Кияни поскаржились на жахливі умови в лікарні
Кияни поскаржились на жахливі умови в лікарні

Кияни поскаржилися на жахливі умови в лікарні швидкої медичної допомоги, яка знаходиться за адресою вул. Братиславська, 3.

Жителі обурюються, що пацієнтам самі доводиться купувати всі ліки, а лікарі клініки також вимагають гроші за свою роботу. Про це розповіла користувач Facebook Ксенія Петренко.

Дівчина також опублікувала фото з лікарні, продемонструвавши "живність" на підлозі, антисанітарію, бруд у коридорах клініки, рушники з дивними плямами на балконах, тощо. Також повідомляється, що в лікарні неприємний запах.

відео дня

"Лікарі нахабно вимагають оплати" за роботу "!!!! Всі препарати також купує пацієнт. Однак, умови перебування залишаються просто жахливими. А ще фото не передає всю палітру ароматів ..."Європа ", мабуть, ще далеко", - написала Ксенія, закликавши владу Києва звернути увагу на ситуацію.

​​​

У лікарні жахливі умови, жителі столиці обурюються - фото соцмережі
У лікарні жахливі умови, жителі столиці обурюються - фото соцмережі

У коментарях до публікації дівчина додала, що відвідувала в лікарні свою подругу, і вчора купила антибіотик, який входить до списків держзакупівель. Також в мережі розповідають, що в клініці можна спостерігати бездомних, яких кладуть в коридорі без одягу і прив'язаних, щоб не втекли.

Раніше Главред писав, що найнебезпечнішими місцями з точки зору зараження китайським коронавірусом COVID-19 є місця масового скупчення людей. Особливо якщо людина там знаходиться без маски.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти