РНБО збирається на термінове засідання: запровадять нові санкції - ЗМІ

14 травня 2021, 11:57
Обмеження торкнуться частини компаній, щодо яких санкції було запроваджено в минулому році.
РНБО
14 травня відбудеться засідання РНБО / president.gov.ua

Сьогодні, 14 травня, відбудеться засідання Ради національної безпеки і оборони України (РНБОУ). На ньому мають затвердити нові санкції.

Засідання РНБО заплановане на 16:00 за участю президента Володимира Зеленського, пише РБК-Україна з посиланням на два інформованих джерела.

"Буде продовження санкцій. Проти частини компаній, щодо яких обмеження було запроваджено в минулому році", - уточнив один зі співрозмовників.

Назви фігурантів нового санкційного списку не розголошуються.

Резонансні рішення РНБО - про що раніше повідомляв Глвред:

  • Раніше РНБО вирішила запровадити санкції проти телеканалів 112 Україна, ZIK і NewsOne, які формально належать Тарасу Козаку - нардепу від Опозиційної платформи – За життя і бізнес-партнеру голови політради партії, кума президента РФ Володимира Путіна Віктора Медведчука, проте вважаються "медведчуківськими".
  • Пізніше РНБО ухвалила рішення запровадити обмежувальні заходи проти Медведчука та його дружини - телеведучої Оксани Марченко - за фінансування тероризму.
  • РНБО також вирішила покарати санкціями колишніх чиновників, які зрадили Україну. Зокрема, під обмежувальні заходи потрапили ексміністр внутрішніх справ Віталій Захарченко і колишній глава Служби безпеки України Олександр Якименко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти