Мережу підкорила вівчарка прикордонників, яка потужно гавкає у відповідь на "Слава Україні"

12 січня 2022, 12:57оновлено 12 січня 2022, 13:56
У Сервісі TikTok і соціальної мережі Facebook відеоролик з собакою Вайріс збирає гігантську кількість переглядів − мінімум мільйон-півтора.
Пес
Собака Вайріс / скріншот з відео

Собака породи "німецька вівчарка" по кличці Вайріс, яка несе службу серед українських прикордонників, відмінно виконує команди офіцерів і відповідає завзятим-заливистим гавкотом на гасло "Слава Україні". Про це йдеться на офіційній сторінці в Facebook Державної прикордонної служби України.

Як кажуть прикордонники, Вайріс за останні місяці стала справжньою зіркою мережі. Відеоролики з нею переглянули вже більше мільйона чоловік. Особливо подобаються користувачам ті відео, на яких собака голосно і потужно гавкає у відповідь на гасло "Слава Україні" – причому часом не один раз, а двічі.

Вайріс нещодавно виповнилося три роки і вона несе службу в Херсонській області. Розумна тварина підкорила мережу своїм чітким виконанням команд "смирно" і "вільно", а також "патріотичним" гавкотом.

відео дня

У Сервісі TikTok відео з собакою Вайріс зібрало навіть більше переглядів-мінімум півтора мільйона.

"Відео з собакою набирають мільйони переглядів не тільки в тіктоку, але і в Фейсбуці. Вітаємо мільйонершу з Тіктока - службову собаку Вайріс ще з одним мільйоном-тепер і на Facebook. Сюжет суспільного про вівчарку, яка служить в Херсонському загоні, опублікований на сторінці Держприкордонслужби напередодні Нового року, вже охопив понад 1,3 млн аудиторії соцмережі, зібрав більше тисячі позитивних коментарів і понад 58 тисяч коментарів", −написали прикордонники.

читайте такожБродячий собака став "мамою" для покинутої дитини з невдалою пуповиною: несамовиті фото

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що на митному пункті "Гоптівка" (Харківська область) українські прикордонники запобігли спробі перевезти наркотики з України в Росію - завдяки службовій собаці, яка відчула специфічний запах.

Після особистого огляду прикордонники відчули в бороді 32-річного чоловіка згорток з марихуаною.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти