Ринкова економіка: в Одесі жінка в тріски розгромила торговий лоток

31 серпня 2021, 16:46
Спочатку одеситка з подругами кричали торговцям, щоб вони прибиралися геть, а потім після погроз перейшла до дій. І в лічені хвилини розгромила лоток.
212
В Одесі жінка в тріски розгромила торговий лоток / скріншот з відео

В Одесі літня городянка впала в лють і вирішила самостійно боротися зі стихійною торгівлею в історичній частині міста – в легендарній Молдаванці. Для цього вона власними руками розгромила лоток з овочами.

Відео розправи з торговцями опублікували в Telegram-каналі "Ху***я Одеса". Повідомляється, що інцидент стався сьогодні, 31 Серпня.

Зокрема, бабусю і її сусідів так дістали продавці овочів поруч з будинком, що вони пішли на радикальні заходи і влаштувала погром.

Спочатку одеситка з подругами ричали торговцям, щоб вони забиралися геть, а потім після погроз перейшла до дій. Вона схопила коробки з овочами і почала їх перевертати. Інша ж намагалася її відрадити від погрому, але їй це не вдалося.

Жінці у відповідь розлючені торговці погрожували розправою і в'язницею.

читайте також"Ви - расисти, я подзвоню Байдену": в Одесі американець ходив у футболці "Росія" і грубив копам

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ввечері 16 серпня на одній з одеських зупинок пасажири натовпом накинулися на чоловіка через те, що він штовхнув ногою іншу пасажирку, що виходила з маршрутки.

Однак винуватець конфлікту зміг вирватися і ледь втік від обуреного натовпу прямо через проїжджу частину дороги.

В Одесі 29 серпня чоловік накинувся на літню жінку і вдарив її ногою з криком "лягай, бандера".

Чому він ударив ногою бабусю - пояснити не зміг. Коли його почали питати про ставлення до легенди українського націоналізму Степану Бандері, чоловік не зміг нічого відповісти. Лише через кілька хвилин вказав, що не знає, як ставитися до фігури цього діяча.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти