Родичі депутатів від Слуги народу накупили в 2020 році елітних автомобілів

5 січня 2021, 19:40оновлено 6 січня 2021, 00:08
Вартість покупок досягає сотень тисяч доларів.
Юзик з квитками
Дружина Юзика купила Toyota Land Cruiser / Фото : 1news

Члени сімей народних депутатів від пропрезидентської фракції Слуга народу купили за минулий 2020 рік значну кількість нових автомобілів преміум-класу.

Як повідомляють журналісти проекту Слідство.Інфо у власному розслідуванні, родичі "слуг народу" тільки за останній час купували люксові машини марок Lexus, Mercedes-Benz, а також Toyota, вартість яких становить від 50 і до 300 тисяч американських доларів.

Відомо, що батько народного депутата Сергія Нагорняка купив собі автомобіль Lexus ES 2020-го року випуску. Вартість транспортного засобу становить близько 50 тисяч доларів.

читайте такожОПЗЖ обійшла Слугу народу в рейтингу партій - нове опитуванняТакож мама депутата від Слуги народу Олександра Горобця придбала собі машину Mercedes-Benz G 500, яка може коштувати аж до 300 тисяч американських доларів.

Дружина депутата Юрія Корявченкова, відомого актора Юзика зі студії Квартал 95, купила собі позашляховик Toyota Land Cruiser. Згідно прайсу, автомобіль може коштувати в залежності від комплектації від 80 до 250 тисяч доларів США.

Журналістські розслідування

  • Компанії, які пов'язують з нардепом від опозиційної платформи - за життя, кумом президента РФ Віктором Медведчуком і його соратником Тарасом Козаком, будують канатну дорогу між Росією і Китаєм.

  • Журналісти проаналізували, які високопоставлені гості прийшли на весілля пасинка народного депутата від опозиційної платформи - за життя Віктора Медведчука, сина від першого шлюбу його дружини Оксани Марченко.

  • Телеведуча, дружина народного депутата і кума президента Російської Федерації Володимира Путіна Віктора Медведчука – Оксана Марченко - купила російську компанію НЗНП Інжиніринг, яка займається будівництвом, інженерними роботами і проектуванням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти