Резніков розповів, як змусити Росію припинити агресію проти України

2 квітня 2021, 00:59
Міністр відповів, які є можливості змусити Росію припинити агресію.
Олексій Резніков
Олексій Резніков висловився про агресію РФ / УНІАН

Віце-прем'єр-міністр, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков назвав єдиний варіант зупинити дії Росії проти України.

За його словами, змусити Росію припинити збройну агресію проти України - це посилення санкцій з боку світової спільноти.

"На сьогоднішній день єдиним варіантом є політико-дипломатичний. Це посилення санкційного режиму з боку всіх країн: і європейських, і Сполучених Штатів, і Канади, і Австралії, і інших, які підтримують Україну і чітко підтверджують, що вони поважають наш суверенітет і територіальну цілісність. Щоб Російській Федерації ця війна перестала бути вигідною", - сказав Резніков.

Також Резніков вважає, що зустріч президента РФ Володимира Путіна з лідерами Франції та Німеччини без представника України — не привід панікувати.

читайте такожМеркель, Макрон і Путін обговорили загострення на Донбасі без Зеленського

"Ми створюємо Кримську платформу без участі Росії, це абсолютно нормальна міжнародна практика - обговорювати питання, які турбують країну. Важливо те, що Україна на порядку денному Німеччини та Франції. Я переконаний, що у своєму спілкуванні з господарем Кремля вони говорили в інтересах України. Для України важливо, щоб рішення приймалися за участю України, а обговорення може бути будь-яким способом, так само як і Україна обговорює питання з нашими партнерами - це не порушення міжнародного етикету. Не робіть з цього особливої якоїсь проблеми", - сказав Резніков, передає Україна 24.

Ситуація по Донбасу - про що раніше повідомляв Главред:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти