Разумкову не сподобалося, як Єрмак підбирає кадри з онукою Фокіна

14 вересня 2020, 19:34
Політик підкреслив, що користується іншими методами при підборі персоналу.
Разумков
Разумков прокоментував заяву внучки Фокіна / УНІАН

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков негативно оцінив заяву внучки першого прем'єр-міністра України Вітольда Фокіна про те, що її дідусь потрапив в Тристоронню контактну групу завдяки давньому знайомству з Андрієм Єрмаком.

"Якщо ми говоримо про підходи до формування і підбору кадрів, то я скажу так: я користуюся іншими механізмами підбору кадрів", - сказав Разумков в рамках брифінгу в парламенті.

За словами політика, профільний комітет Верховної Ради планував провести зустріч з Фокіним, проте він до парламенту не з'явився. В результаті обговорення питання прийняли рішення перенести на невизначений час.

Також Разумков відреагував на скандальні заяви Фокіна про те, що Донбасу потрібно дати "особливий статус" і оголосити амністію бойовикам. За його словами, заступник голови делегації в ТКГ висловлював "свої особисті позиції". Спікер Ради висловив обурення у зв'язку із заявою Фокіна, який звинуватив депутатів парламенту в небажанні домогтися миру в Україні.

"Я думаю, що Верховна Рада точно доводила вже багато разів, що вона робить все можливе, іноді навіть більше, для того, щоб цей світ був досягнутий", — додав Разумков.

  • Внучка першого віце-прем'єра України Вітольда Фокіна повідала про те, як її дід став заступником голови української делегації в ТКГ по Донбасу.

  • Відомий журналіст і блогер Юрій Бутусов, після заяв внучки Вітольда Фокіна про дружбу з главою офісу президента Андрієм Єрмаком, заявив, що його обурили методи, за допомогою яких зараз вирішується доля країни.

  • Вітольд Фокін, після скандалу з його онукою Машею, розповів, за яких обставин познайомився з главою офісу президента Андрієм Єрмаком.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти