"П'ятами в телевізор": у Мережі показали, яку "комору"-квартиру в Києві продають за 33 тисяч

31 серпня 2021, 11:50оновлено 31 серпня 2021, 13:02
У Києві за квартиру площею в 22 метри в новобудові на вулиці Світлицького (житловий масив Виноградар) продавець хоче отримати 33 тисячі доларів США.
Ліжко
У мережі показали, яку "комору" -квартиру в Києві продають за 33 тисячі / OLX

Користувачі українського сегмента Мережі в Києві продають так звану смарт-квартиру (площею в 20 квадратних метрів) за 33 тисячі доларів США. Фото такої квартири-"комори" опублікував на власній сторінці в соціальній мережі Facebook Користувач Клим Братковський.

"Це найкраще дно смарт-квартир на 20-и метрах на 1 поверсі (очевидно, нежитлова нерухомість), продається за дорого. Порадували розетки в душі і телевізор в ногах", − підписав знімок автор поста.

Судячи з опублікованих фотографій на сайті безкоштовних оголошень, то в житло категоричні мало місця. І туди навіть не помістився великий матрац.

відео дня

Сама знаходиться на вулиці Світлицького (житловий масив Виноградар).

"Продається 1-кімнатна квартира в новому будинку по вулиці Світлицького, 35 на 1/17 поверхового будинку площею 20 м.кв. У квартирі виконаний якісний свіжий ремонт, встановлена побутова техніка та меблі. У ванній душова кабіна, бойлер, пральна машина, лічильники на воду. Відмінна інфраструктура садки, школи, торгові центри", − саме так описує квартиру продавець.

читайте такожУкраїнцям загрожує виселення і продаж квартир: що потрібно знати про борги по комуналці

Нагадаємо, раніше жителі Оболонського району Києва помітили у вікні однієї з квартир новорічну ялинку.

"Слабаки ховають ялинку в січні, сильніші тримаються до лютого, а на Героїв Сталінграда, 8 тримаються до кінця липня. Ще 3 місяці і знову буде актуально", – написав автор публікації в Facebook.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти