"Приватизували журналістів": керівництво НСТУ звинуватили в жорсткій цензурі

22 серпня 2020, 17:23оновлено 22 серпня 2020, 18:01
Журналістам на Суспільному закривають роти, стверджує Наталія Лазука.
НОТА
Керівництво НСТУ звинуватили в цензурі / suspilne.media

Керівництво Національної суспільної телерадіокомпанії України вводить цензуру, заявила колишня співробітниця Тернопільської філії НСТУ Наталія Лазука.

Як підкреслила вона у своєму Facebook, від співробітників компанії вимагають підписати документ, яким на них покладається зобов'язання не розголошувати "комерційну та конфіденційну" інформацію.

"Як тернопільським журналістам на Суспільному керівництво вирішило закривати роти. Підсовують колегам таку пісюльку про нерозголошення якоїсь там секретної інформації. Приватизували так журналістів, як мертві душі... Символічно, що напередодні Дня Незалежності. Або ТБ вже стало комерційним? І навіть не питайте, звідки взяла цей недодокумент", - підкреслила обурена журналістка.

відео дня

Вона також опублікувала скрін документа, який пропонують підписати співробітникам НСТУ.

'Приватизували журналістів': керівництво НСТУ звинуватили в жорсткій цензурі
/ Фейсбук Н.Лазуки

Нагадаємо, 17 серпня 2020 року стало відомо, що 12-річному сироті Максиму Ткачуку, який лідирував в онлайн-списку претендентів на участь у національному відборі для дитячого Євробачення, чиновники НСТУ анулювали заявку.

читайте також"Шавки, бл*": Аласанія з матами накинувся на журналістів

Як пізніше розповів керівник правління НСТУ Зураб Аласанія, заявку Ткачука анулювали, оскільки він навесні 2020 року брав участь і переміг з піснею Смуглянка в конкурсі Stars of the Albion в Лондоні ‒ з тієї причини, що конкурс у Великобританії був організований представництвом виконавчої влади Росії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти