Кадрові рішення після COVID-19: Зеленський анонсував низку відставок

20 травня 2020, 15:23
201
Зеленський розповів про кадрові проблеми і анонсував відставку губернаторів.
прес-конференція Зеленського
Зеленського не влаштовує робота губернаторів та голів райадміністрацій / скріншот

Голови обласних адміністрацій в деяких регіонах України можуть бути відправлені у відставку відразу після того, як країна остаточно впорається з епідемією коронавірусної інфекції. Про це заявив президент Володимир Зеленський.

"Що стосується голів обласних державних адміністрацій – усі висновки по них (будуть) після того, як ми закінчимо (епідемію) COVID", - сказав гарант під час своєї прес-конференції в середу, 20 травня.

Президент зазначив, що зараз губернаторів звільняти не будуть, тому що влада побоюється колапсу процесів на місцях.

Також Зеленський додав, що існує проблема і з головами районних державних адміністрацій. За його словами, в процесі набору кадрів його команда припустилася помилок – люди, які працювали за минулої влади, знову змогли зайти у владні кабінети.

"Була чудова програма "Ліфт". Федоров набрав дійсно фахівців з "Ліфта" – потім знайшли "ключик" до "Ліфта" і нам туди, вибачте за таке слово, засунули дуже багато людей, які були при владі раніше", - додав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, на тлі ситуації з коронавірусом в Україні у Зеленського стався конфлікт з мером Черкас Анатолієм Бондаренком. Під час прес-конференції президент назвав черкаського градоначальника "бандитом" і заявив, що не має наміру вести з ним перемовини.

У свою чергу Бондаренко різко відповів Зеленському і запевнив, що партії Слуга народу "нічого ловити" на місцевих виборах у Черкасах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти