Під Рівним п'яний водій влетів у пансіонат, є жертви

28 лютого 2021, 20:10
Аварія сталася вчора, 27 лютого, близько 21:20 в селі Жобрин Рівненського району. 33-річний водій автомобіля Audi A6 в'їхав у бетонну арку закладу.
Поліція
У Рівному сталася ДТП / УНІАН

У Рівненській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Автомобіль в'їхав в паркан пансіонату, в результаті чого загинули дві людини, пише прес-служба поліції.

Аварія сталася вчора, 27 лютого, близько 21:20 в селі Жобрин Рівненського району. 33-річний водій автомобіля Audi A6, рухаючись по вулиці Лісовій у напрямку місцевого санаторію, не впорався з керуванням та в'їхав у бетонну арку закладу.

"У результаті ДТП важкі травми отримали двоє пасажирів - 35-річні жителі. Попри надану медиками екстрену допомогу, вони загинули на місці. 33-річний водій, який внаслідок ДТП не постраждав, відповідно до медичного огляду перебував у нетверезому стані. У нього також відібрали зразки крові для визначення сп'яніння", - повідомили в поліції.

відео дня

читайте такожЕвакуація та перекритий рух: у Житомирі автоцистерна з газом потрапила в ДТП

Водія автомобіля затримали. Він поміщений до ізолятора тимчасового утримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру за ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель двох людей). Йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

Смертельні ДТП - про що повідомлялося раніше:

  • У Дарницькому районі Києва сталося моторошне смертельна ДТП на залізничному переїзді. Товарний потяг на швидкості розчавив ВАЗ. Загинула людина.
  • Біля села Дачне в Одеській області сталося смертельна ДТП - зіткнулися дві фури, двоє водіїв яких загинули на місці аварії.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти