Окупанти підірвали залізничні колії в Ірпені - люди йдуть пішки

5 березня 2022, 12:15оновлено 6 березня 2022, 16:31
Усіх людей, які чекали на евакуацію з залізничного вокзалу Ірпеня, просять перейти до Новоірпінської траси для евакуації автобусами на Київ.
В Ирпене подорвали железнодорожные пути
У Ірпені підірвали залізничні шляхи / УНІАН

Окупанти в Ірпіні під Києвом підірвали залізничні колії. Про це повідомив мер міста Олександр Маркушин.

"Окупанти підірвали залізничні колії! Просимо терміново всіх людей, які чекали на евакуацію з залізничного вокзалу Ірпеня перейти до Новоірпінської траси (с.Романівка) там буде здійснена евакуація автобусами на Київ" - сказав Маркушин.

За даними Укрзалізниці, влучання ворожого снаряду пошкодило колію у напрямку Ірпеня. "Фіксуємо сходження двох порожніх вагонів, що подавалися на евакуаційний рейс у складі 5-вагонного поїзда. Евакуаційний рейс із Ірпеня відбудеться іншими оперативно поданими вагонами Укрзалізниці з найближчої можливої точки", - зазначають у перевізника.

відео дня

Також УЗ повідомило, що загальне число врятованих становить 1,26 млн осіб.

Як повідомляв Главред, Україна знищила усі залізничні переходи на кордоні з Російською Федерацією. У заяві УЗ підкреслюється, що це було зроблено для того, щоб заблокувати РЖД можливість доставки техніки та особового складу армії РФ.

Росіяни запросили відновити сполучення з центральним штабом Укрзалізниці нібито з гуманітарними цілями. На що отримали відповідь від українських диспетчерів: "Російський поїзд, йди на х*й!".

читайте такожВійська РФ використовують "евакуаційний режим тиші", щоб просуватися вперед – ВерещукВійна в Україні - що відомо:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти