"Немає такого бункера, щоб пережити відповідь Бога": Зеленський звернувся до Путіна

3 березня 2022, 12:04оновлено 3 березня 2022, 12:42
676
"Бог усе бачить і відповідає - відповідає так, що вам не сховатися", - зазначив український президент.
'Немає такого бункера, щоб пережити відповідь Бога': Зеленський звернувся до Путіна
Володимир Зеленський звернувся до Путіна у відеозверненні / Скріншот

Володимир Зеленський зранку 3 березня записав відеозвернення до українців. У ньому поведінку Володимира Путіна та російських армійців президент України назвав "манією величі" та "гострим припадком агресії".

Підсумовуючи обстріли, які сталися в Україні за минулу добу, Зеленський згадав про обстріл окупантами Успенського собору у Харкові - однієї з найдавніших православних пам'яток України. Президент пояснив, що на час війни собор - це укриття для харків'ян - і віруючих, і невіруючих. Тепер святе місце побите війною.

"Вони не бояться навіть цього - користуються тим, що Бог не дає моментальної відсічі. Але Бог усе бачить і відповідає - відповідає так, що вам не сховатися. Немає такого бункеру, щоб пережити відповідь від Бога", - сказав Зеленський.

відео дня

Також, за словами президента, ворог не зазнає успіху на жодному стратегічному напрямку. Російські військові пригнічені та приречені. Окупанти потужно б'ють з повітря по українських містах, однак нічого не отримують. Зеленський розповів, що терористи хочуть зруйнувати Одесу, але побачать лише дно Чорного моря, адже вони самі – дно.

Як писав Главред, перша леді України Олена Зеленська звернулася до світової спільноти. В Instagram вона написала емоційний пост і показала всьому світу, що зараз насправді відбувається в Україні через повномасштабну війну Росії.

читайте такожЗеленський назвав умову переговорів з РФ щодо перемир'яЗвернення Зеленського до українців - новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти