На Львівщині чоловік випадково перерізав собі шию болгаркою і вижив

18 серпня 2021, 11:25
Болгарка була без захисного щитка. У якийсь момент 32-річний чоловік спіткнувся і впав на працюючий інструмент.
Швидка допомога
Постраждалого оперативно доставили в лікарню / УНІАН

У Червоноградському районі Львівської області стався нещасний випадок - 32-річний чоловік випадково перерізав собі шию болгаркою, але йому вдалося вижити.

Болгарка була без захисного щитка. У якийсь момент чоловік спіткнувся і впав на працюючий інструмент, передає видання ZAXID.NET.

"Болгарку встигли вчасно вимкнути, проте вона перерізала потерпілому передню і бічну поверхню шиї — до хребців", — розповів лікар Гнат Герич.

відео дня

Крім того, при падінні інструмент пошкодив і щитовидну залозу чоловіка, що спровокувало масивну кровотечу. При цьому болгарка зупинилася буквально в декількох міліметрах від сонної артерії - це і врятувало чоловіка.

Потерпілого оперативно доставили в лікарню. У нього діагностували масивну рану м'яких тканин з пошкодженням м'язів, підшкірної клітковини, кісток і хрящів шийного відділу хребта.

Чоловіка прооперували, зараз він вже вдома.

Як повідомляв Главред, у Кременчуці Полтавської області кілька днів розшукували 48-річну жінку. Пізніше її тіло виявили в колодязі під купою сміття. Убив жінку власний син. Він вдарив жінку сокирою по голові. Від отриманих травм вона загинула.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти