На кордоні з Румунією перед матчем в Бухаресті застрягли сотні авто з фанатами збірної

20 червня 2021, 15:41оновлено 20 червня 2021, 20:41
На українському пункті пропуску "Рені" виникли проблеми з електропостачанням - згасло світло і не працює база даних. І через це фанати застрягли на кордоні.
132121
На кордоні з Румунією застрягли сотні авто з фанатами збірної / Роман Синіцин / Facebook

Сотні автомобілів з українськими вболівальниками застрягли в черзі на українсько-молдовсько-румунському кордоні з боку КПП "Рені" у неділю, 20 червня нинішнього року. Про це написав у Facebook громадський діяч, волонтер, активіст Роман Синіцин.

За його інформацією, на українському пункті пропуску "Рені" виникли проблеми з електропостачанням, зокрема, згасло світло і не працює база даних. Він каже, що черга не рухається більше трьох годин. У той же час, зазначає Синіцин, що з боку Молдови проблем з електропостачанням немає.

Волонтер уточнив, що 80% українців з черги на кордоні — ті, які прямують до Бухареста на матч "Україна — Австрія", який відбудеться в понеділок, 21 червня.

"Чітко" у нас Митниця працює під завтрашній футбол. Як годинник. На Рені у митників вже годину Немає світла і генератор зламався. Краще б на літаку летів", - написав він.

читайте такожШевченко відверто висловився про перемогу збірної України і розповів про дзвінок Зеленського

Нагадаємо, раніше збірна України зіграла другий матч на Євро-2020 – в Бухаресті проти Північної Македонії. Під час цього матчу українські вболівальники виконали відомий хіт "Путін-ху*ло" і все це потрапило в ефір російських телеканалів.

У Росії матч між збірними України та Північної Македонії показували відразу два телеканали - " Матч! Футбол 1 " і "Матч Прем'єр".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти