На Дніпропетровщині чоловік ліг під потяг і позбувся кінцівок

2 листопада 2020, 18:39оновлено 2 листопада 2020, 21:51
215
У Дніпропетровській області стався практично рімейк легендарного роману Льва Толстого Анна Кареніна - тільки без участі жінки.
Поїзд
На Дніпропетровщині чоловік ліг під потяг і позбувся кінцівок / УНІАН

У Кривому Розі чоловік разом з шестирічним сином потрапили під вантажний потяг ‒ в той момент коли намагалися пролізти під вагонами (заради того, щоб скоротити шлях).

Про це повідомляє портал Дніпро оперативний з посиланням на власні джерела. Відомо, що в результаті інциденту на перегоні Кривий Ріг - Рокувата батькові з сином вдалося вижити, але чоловік позбувся лівої ноги та руки, а хлопчик відбувся саднами й порізами.

Сигнал про те, що під товарним поїздом опинилися чоловік і дитина, в поліцію надійшов від чергової по станції. Правоохоронці, які приїхали на місце події, з'ясували, що чоловік, щоб скоротити шлях, вирішив перейти залізничні колії під вантажним поїздом, який стояв без руху.

відео дня

З'ясувалося, що під час переходу поїзд раптово зрушився з місця, внаслідок чого чоловік отримав серйозні травми ‒ колеса відрізали йому ліву ногу і руку, а також призвели до внутрішньої черепно-мозкової травми з забоєм головного мозку. У стані травматичного шоку його госпіталізували до Криворізької міської лікарні № 2. Син потерпілого відбувся саднами правої половини обличчя і не потребував госпіталізації.

читайте такожТримав на прив'язі та лупив палицею: у Кривому Розі поліція звільнила чоловіка з полону знайомого

Нагадаємо, раніше Главред повідомляв:

  • Група поліцейських у Дніпропетровській області затримала людину, дії якої призвели до серйозної аварії ‒ сходження з рейок п'ятнадцяти десятків вагонів товарного складу на околиці Кривого Рогу.
  • Затриманий розповів поліцейським, що вночі навмисно згорнув металеві фрагменти залізничних рейок - щоб потім здати їх на металобрухт.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти