"Повторюється міністр": в Мережі пояснили, навіщо мінували міст Метро

1 червня 2020, 16:10
За мінуванням мосту Метро в Києві стоїть замовлення глави МВС Арсена Авакова, висунула свою версію низка користувачів.

Мінування мосту Метро в Києві – в соцмережах знайшли зв'язок з Аваковим
Мінування мосту Метро в Києві – в соцмережах знайшли зв'язок із Аваковим

Мінування мосту Метро в Києві пов'язали з виступом глави МВС Арсена Авакова на комітеті Ради: низка користувачів соцмереж запідозрила, що мінування і виступ сталися в один день неспроста.

Як стало відомо 1 червня, фракція Слуга народу викликала Арсена Авакова на засідання погоджувальної ради. Йому пропонувалося виступити з доповіддю про резонансні кримінальні події останнього тижня.

"Стабільність — ознака майстерності, сказав ах який міністр, і в Києві знову замінували міст. Ну а те, що саме в цей момент міністра повинні були чіпати холодними руками на комітеті Ради, так це просто так співпало. У будь-якій незрозумілій ситуації минируй міст і тикай до перевізників", – написала у себе в Telegram активістка і блогер Олена Монова.

Аналогічну версію висунув і Telegram-канал Klymenko Time: "Отже, поліція з мінером спрацювала чисто і красиво. Дуже схоже на показовий виступ. Буквально на навчання.

Наш висновок – мабуть, у Авакова дійсно складний період і зараз вирішується питання його подальшої кар'єри.

АЛЕ це уявлення нікого не повинно відволікати від системних проблем у МВС. Від Броварів, від Кагарлика, від багатьох інших питань..."

Під постами в коментарях також зустрічаються прихильники цієї версії.

"Сьогодні щось проти Авакова замишляли... минулого разу була така ж історія. Повторюється міністр", – пише користувач Вадим Корунський.

"Рейтинг Собакова (ймовірно, перекручено прізвище Авакова – ред.) знову впав. Як підняти? Правильно! Створити проблему і "героїчно" її вирішити", – вторить йому Іван Невідомий.

'Повторюється міністр': в Мережі пояснили, навіщо мінували міст Метро

Нагадаємо, 1 червня в Києві на мосту метро перекрили рух через замінування. При цьому, за даними ЗМІ, мінер мосту Метро вимагав зустрічі з Аваковим.

Протягом години чоловіка затримали. Деталі затримання уточнюються, але без пострілів не обійшлося.

Раніше в Мережі опублікували фотографію чоловіка, який погрожував підірвати міст Метро в Києві. На опублікованому знімку зображений молодий чоловік, який тримає шнур, прикріплений до пакету.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти