Заходи з нагоди 30-річчя Незалежності України готуються вже майже рік – Кирило Тимошенко

4 серпня 2021, 12:34
Працює величезна команда професіоналів для того, щоб гідно відзначити найбільше свято в історії України.
Заходи з нагоди 30-річчя Незалежності України готуються вже майже рік – Кирило Тимошенко

Святкування 30-ї річниці Незалежності України триватиме три дні – з 22 по 24 серпня. Упродовж цього часу по всій країні відбудеться понад 150 подій, розповів у Facebook заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко.

"Святкові заходи з нагоди 30-річчя Незалежності України готуються вже майже рік. Працює величезна команда професіоналів для того, щоб гідно відзначити найбільше свято в історії України", - підкреслив він.

Зокрема, вперше в історії України відбудуться церемонія вручення президентської відзнаки "Національна легенда України", саміт ініціативи Президента України "Кримська платформа", саміт Перших Леді та Джентльменів.

відео дня

Так, саміт "Кримської платформи" вже погодилися відвідати представники близько 30 країн, які візьмуть участь в обговоренні стратегії деокупації півострова. Саміт Перших Леді та Джентльменів, який відбудеться у Софії Київській, стане майданчиком для обговорення викликів та здобутків гуманітарної політики з представниками міжнародної спільноти та експертами.

Серед анонсованих Тимошенком головних частин святкової програми є також парад Збройних Сил України, благодійний концерт італійського співака Андреа Бочеллі і шоу "Незалежність у нашій ДНК. День Незалежності країни".

Нагадаємо, раніше заступник голови Офісу Президента, координатор програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" Кирило Тимошенко заявив, що до 30-ї річниці Незалежності планується відкрити найдовшу у країні трасу – М-30 Стрий-Ізварине. Маршрут довжиною майже 1400 км поведе з Львівської до Луганської області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти