Мер Миколаєва пригрозив відмовникам від вакцинації лікуванням за свій рахунок

3 березня 2021, 10:35оновлено 24 березня 2021, 18:09
Миколаївський градоначальник Олександр Сенкевич стверджує - в добу лікування одного пацієнта з COVID-19 коштує від п'яти до десяти тисяч гривен.
Сенкевич
Олександр Сенкевич / УНІАН

У Миколаєві градоначальник Олександр Сєнкевич заявив - городяни, які відмовлятимуться від вакцинації індійським препаратом CoviShield проти коронавірусу, будуть лікуватися в медустановах за свій рахунок. Відповідне відеозвернення він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

За словами Сенкевича, в Миколаєві вже отримали щеплення 160 медпрацівників, які працюють з людьми, хворими коронавірусом. Градоначальник запевнив городян, що побічних ефектів ні у кого з вакцинованих не виявили і зараз в Миколаєві готуються до другого етапу вакцинації.

"Вакцина сертифікована, безпечна. Деякі пишуть, що не хочуть вакцинуватися. Сьогодні ті люди, які потрапляють до лікарні з коронавірусом, отримують безкоштовне лікування. Ті, хто відмовлятиметься від вакцини, якщо захворіють коронавірусом, то лікуватимуться не за рахунок НСЗУ [Національна служба здоров'я ‒ Главред], як зараз, а за власний рахунок. Це близько 5-10 тисяч гривень на добу. Тому готуйтеся", - сказав Сенкевич.

читайте такожЛікарі пояснили, кому не варто вакцинуватися препаратом AstraZeneca

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти