Кравчук у реанімації: хто представлятиме Україну в ТКГ

28 липня 2021, 22:30
За словами Олексія Резнікова, Кравчук після лікарняного може продовжити роботу.
Резніков
Резніков може замінити Кравчука в ТКГ / УНІАН

Українську делегацію в Тристоронній контактній групі очолює Леонід Кравчук. Як заявив віце-прем'єр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков, після лікарняного він продовжить управління. Інакше Україну на засіданнях представлятиме Олексій Резніков.

"Екстрене засідання робочої групи ТКГ з питань безпеки на постійній основі відбувається для того, щоб врегулювати ситуацію порушення режиму тиші і припинення вогню, не потрібно скликати саме Тристоронню контактну групу. Є відпрацьований механізм, цим займаються наші представники в підгрупі з безпеки. Що стосується наступного планового засідання ТКГ - це кінець серпня", - зазначив віце-прем'єр, передає Україна 24.

Тому що, за його словами, щороку в серпні роз'їжджаються всі представники, зокрема представники ОБСЄ.

"Очолює українську делегацію в ТКГ Леонід Кравчук. І на сьогоднішній день поки він знаходиться на лікарняному, я не буду розкривати питання медичного та приватного характеру. Завершиться його лікарняний - і він продовжить, я сподіваюся, абсолютно точно так само управляти українською делегацією. Якщо раптом він не буде мати можливість взяти участь у засіданні, я як перший заступник глави української делегації представлятиму Україну під час тих засідань", - заявив Резніков.

читайте такожПомічниця Леоніда Кравчука розповіла про важкий стан першого президента

Здоров'я Леоніда Кравчука - про що раніше повідомляв Главред:

Леоніда Кравчука прооперували ще 29 червня. Через це він вперше за багато років пропустив урочисте засідання Верховної Ради, проведене з нагоди Дня Конституції.

Про проведену операцію розповів представник української делегації в ТКГ Олексій Арестович. Водночас він зазначив, що політик просив його не коментувати нічого, крім самого факту хірургічного втручання.

Стан здоров'я Кравчука не покращилося після операції, повідомила прес-секретар Кравчука Оксана Сибірцева.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти