Стало відомо, що сталося з Геннадієм Москалем

27 травня 2020, 19:14
Стан здоров'я Геннадія Москаля прокоментував ведучій телеканала.
Геннадій Москаль
У Москаля різко впав тиск / Главред

Український політик і колишній губернатор Луганської та Закарпатської областей Геннадій Москаль, який раніше втратив свідомість у студії телеканалу NewsOne, не має серйозних проблем зі здоров'ям. Про це розповів журналіст Макс Назаров.

За словами ведучого телеканалу НАШ, у Москаля виникли проблеми з тиском, проте лікарі швидкої хутко впоралися з ситуацією.

"Отже. Геннадій Москаль вже в нормі. У нього різко впав тиск, але лікарям швидкої вдалося стабілізувати ситуацію. Побажаємо Геннадію Геннадійовичу здоров'я", - написав він у Telegram.

відео дня
Стало відомо, що сталося з Геннадієм Москалем

Раніше повідомлялося, що політик Геннадій Москаль відчув себе погано під час виступу на ефірі телеканалу NewsOne. У Мережі припустили, що у Москаля міг статися інсульт.

Нагадаємо, політичний діяч Геннадій Москаль регулярно коментує пов'язані з владою і політичними процесами події. Зокрема, раніше він висловлювався щодо врегулювання російсько-українського конфлікту на Донбасі. На думку Москаля, в найближчі роки вибори в ОРДЛО провести не можна, а Росія не віддасть Україні окуповані території.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти