"Фундація Течія" придбала евакуаційне авто для прикордонників на бахмутському напрямку

29 березня 2023, 13:36
22
Фундація Течія
Фундація Течія

Мікроавтобус Citroen Jumper вже виконує функції санітарного автомобіля для Краматорського прикордонного загону Державної прикордонної служби України. Авто придбала і передала ГО "Фундація течія " та її директор Олег Крот.

За запитом Головного військово-медичного клінічного центру Державної прикордонної служби України ГО "Фундація течія" придбала та привезла в Україну Дизельний мікроавтобус Citroen Jumper 2016 року випуску вартістю 650 тис.грн.

У клінічному центрі розповіли, що авто передали на потреби Краматорського прикордонного загону Державної прикордонної служби України. Він захищає східні рубежі, зокрема, бере участь в обороні Бахмута. Мікроавтобус вже допомагає в евакуації поранених.

відео дня

"Фундація течія" продовжує забезпечувати автомобілями Сили оборони України. Зараз у роботі - ще один мікроавтобус для медичних та евакуаційних цілей та два позашляховики загальною вартістю понад 1,5 млн грн. Найближчим часом вони будуть передані військовим.

Всього після повномасштабного вторгнення Росії в Україну ГО "Фундація течія" придбала для Сил оборони України транспортних засобів на понад 27 млн грн ($745 тис. за курсом НБУ). Детальний звіт про всю підтримку ВСУ дивіться за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти