Справу проти блогера-вбивці навмисно затягують - правозахисник

19 грудня 2023, 17:56
180
Сергій Яковлєв. Фото з відкритих джерел
Сергій Яковлєв. Фото з відкритих джерел

Справу проти Instagram-блогера Сергія Яковлєва, якого звинувачують у вбивстві дівчини, навмисно затягують. Про це повідомляє правозахисник та громадський діяч Юрій Гончаренко. Серед сигналів, що вказують на спроби уникнути покарання, він називає заміну слідчого, пишуть Українські новини.

"Дарма що після смерті Наталії, до ЗМІ та поліції звернулися інші дівчата, яких Яковлєв накачував наркотичними речовинами, поліція ніяк не ворушиться, щоб вести розслідування щодо вбивства (ст. 115 ККУ) в розумних строках — почалося звичайне затягування. А сигналом до того, що справу почнуть "зливати", може стати заміна слідчого", — зазначає Юрій Гончаренко.

Нагадаємо, що Сергія Яковлєва обґрунтовано звинувачують у вбивстві Наталії Паньків. Подія сталася в середині жовтня. На тілі молодої жінки експертиза зафіксувала численні синці, а в крові були залишки наркотичних речовин, зокрема, клофеліну. Водночас, експерти підтвердили, що до цього епізоду Паньків не вживала наркотики. Наталія померла в реанімації від отруєння, при тому, що Яковлєв викликав їй "швидку допомогу" тільки вранці.

відео дня

Після того, як інформація набула розголосу, зі звинуваченнями у отруєнні звернулись до правоохоронних органів інші жертви Яковлєва. До того ж, журналістам стало відомо, що раніше фігурант мав прізвище Друченко та неодноразово був винуватцем ДТП та порушував ПДР. Утім, йому завжди вдавалося уникнути відповідальності. На цьому фоні прагнення затягнути справу викликають особливе занепокоєння.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти