Колишнього заступника Луценка призначили в МВС заступником міністра Монастирського

31 серпня 2021, 17:46
Євген Єнін з 2016 по 2019 рік був заступником генерального прокурора Юрія Луценка, а після робота в МЗС заступником керівника відомства.
Єнін
Євген Єнін / РБК-Україна

Кабінет Міністрів призначив Євгена Єніна на посаду першого заступника міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського. Про це йдеться в відповідному розпорядженні уряду.

Документ набирає чинності з 7 вересня нинішнього року. Євген Єнін з 15 квітня 2020 року обіймав посаду заступника міністра закордонних справ Дмитра Кулеби. Раніше, з 2016 по 2019 рік, він був заступником генерального прокурора Юрія Луценка.

Крім того, в 2012-2016 роках Єнін був радником посольства України в Італії. З 2005 по 2010 рік працював секретарем посольства України в Молдові.

відео дня

читайте такожКабмін звільнив одного з головних соратників Авакова Антона Геращенка

Нагадаємо, раніше, у вівторок, 13 липня, багаторічний міністр внутрішніх справ Арсен Аваков (він з 2014 року безперервно займав пост очільника МВС), подав заяву про відставку.

16 липня, Верховна Рада призначила новим міністром внутрішніх справ нардепа з фракції Слуга народу - Дениса Монастирського.

За його призначення проголосував 271 депутат.

Пізніше стало відомо, що раніше звільнений з посади заступника міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повернувся на роботу у відомство. І був призначений радником глави МВС Дениса Монастирського.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти