"Бомжі з радянською зброєю": волонтер розповів про ЗСУ часів 2014 року

31 травня 2021, 15:23
Литово-шведський волонтер Йонас Охман зазначив, що дуже здивувався в песимістичному сенсі, коли вперше побачив українську армію в 2014 році.
ВСУ, шеврон
Волонтер розповів про ЗСУ часів 2014 року / УНІАН

Литовсько-шведський волонтер Йонас Охман поділився враженням про ті метаморфози, через які пройшли Збройні Сили України з часу початку війни на Донбасі. За його словами, на початку збройної агресії Росії українські бійці були схожі на бомжів у кросівках, повідомляє портал Цензор.

Литовський волонтер зазначив, що дуже здивувався, коли вперше побачив українську армію в 2014 році.

"Я служив у шведській армії, де ми були забезпечені всім на 110%. В Україні я побачив, вибачте, "бомжів" з поєднанням радянської зброї, британської форми, спортивного взуття та цивільних светрів. Святий Боже!", – сказав він.

На думку волонтера, зараз в українській армії залишається все ще дуже багато проблем. Він розповів, що працює з ЗСУ майже щодня.

"Чую різні точки зору від солдатів: добровольців, резервістів, контрактників. За цей час я зустрічав велику кількість відданих, кваліфікованих і дуже патріотично налаштованих українців у всіх підрозділах, на всіх рівнях управління і в дуже різних ситуаціях. Я можу сказати, що справжніх бійців вистачає", – підсумував Охман.

читайте такожЗеленський зібрався збільшити чисельність ЗСУ: названа цифра

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

У Херсонській області пройшов черговий етап навчань підрозділів протиповітряної оборони ЗСУ , які несуть бойове чергування на адміністративному кордоні з анексованим півострівом Крим.

Як заявив командувач ООС генерал Сергій Наєв, військові тренувалися діяти непередбачувано - з відпрацюванням організованого пересування в заданий район, розгортання протиракетних комплексів, а також пошук і знищення умовного противника.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти