"Велике будівництво": для Полтавської обласної служби 103 побудували підземний паркінг

22 жовтня 2021, 17:26
Паркінг з'єднали з основною будівлею Центру екстреної медичної допомоги переходом, щоб медики могли швидко дістатися до авто.
'Велике будівництво': для Полтавської обласної служби 103 побудували підземний паркінг

У Полтаві відкрили новий паркінг, який стане базою для машин "швидкої" обласної служби 103. Його створили за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", інформує Полтавська ОДА.

Раніше на цьому місці розміщувався старий паркінг, збудований ще у 1970-ті роки і технічно застарілий. Новий паркінг розширили до 2 400 кв м, і тепер він може приймати 50 "швидких", а не 30, як раніше.

На даху створили мініпарк для пацієнтів Обласного кардіоцентру, відкритого минулоріч за програмою президента.

відео дня
'Велике будівництво': для Полтавської обласної служби 103 побудували підземний паркінг

За словами координатора "Великого будівництва", заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенка, оновлений паркінг допоможе надавати більш швидку і ефективну медичну допомогу, що є однією з цілей модернізації медичних закладів по всій країні.

Зокрема, паркінг з’єднали з основною будівлею Центру екстреної медичної допомоги переходом, аби медики могли швидко дістатись авто.

'Велике будівництво': для Полтавської обласної служби 103 побудували підземний паркінг

"У підземному паркінгу також облаштовані диспетчерська, підйомник для огляду технічного стану машин, кімнати відпочинку для водіїв. Встановлене інформаційне табло. Коли надходить виклик, на ньому оприлюднюється адреса, за якою потрібно прибути для надання допомоги", – розповів голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов.

Як повідомлялось, за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" почалась модернізація обласних клінічних і дитячих лікарень. Їх перетворять у медзаклади нового формату, за стандартам кращих європейських клінік.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти