Благодійний фонд молодіжної ініціативи "Надія" та фонд Hope UA придбали для передової сучасний гастроскоп

16 травня 2023, 22:37оновлено 17 травня 2023, 11:11
58754
Благодійний фонд молодіжної ініціативи

Завдяки об’єднанню зусиль та тісній взаємодії Благодійного фонду молодіжної ініціативи "Надія" та Благодійного фонду Hope UA одну з лікарень Дніпропетровщини, яка приймає поранених бійців з передової, вдалося обладнати сучасним гастроскопом, який дозволяє не лише виявити внутрішню кровотечу, а й локалізувати та зупинити її.

"Коли минулого разу ми були в цій лікарні, медики, які одними з перших приймають тут наших поранених захисників, сказали, що для більш якісної та ефективної роботи їм не вистачає гастроскопу. Це обладнання, яке дозволяє швидко обстежити пацієнта на предмет наявності внутрішніх кровотеч, знайти таку кровотечу, якщо вона є, та, що найголовніше, одразу зупинити її, виконавши операцію. Це максимально ефективне, сучасне і дуже дороговартісне обладнання, яке не лише врятує сотні життів наших воїнів, а й значно спростить робочий процес для медиків, які й так працюють у надскладному режимі", - розповіла Алла Ландар, почесна президентка Благодійного фонду молодіжної ініціативи "Надія".

За її словами, від моменту, коли Фонд отримав запит від лікарів, до моменту доставки гастроскопу в медзаклад пройшли лічені дні.

"На все про все, разом з нашими партнерами з Hope UA, у нас пішло не більше тижня, а сьогодні гастроскоп вже працює в одній з наближених до фронту лікарень. Це надзвичайно яскравий показник оперативності роботи, ефективної співпраці з партнерами, головне - довіри з боку людей до Благодійного фонду молодіжної ініціативи "Надія", адже ми проводимо системну та дуже складну роботу із забезпечення прифронтових лікарень усім необхідним устаткуванням. Наша мета - зробити все можливе, аби допомогти нашим героям в білих халатах втримати медичний фронт і врятувати якомога більше життів. Тільки уявіть - лише за 5 днів, завдяки придбаному нами гастроскопу вже вдалося витягнути з того світу 18 поранених хлопців та дівчат. Це те - заради чого і працює вся наша команда. Сьогодні кожен та кожна з нас робить усе для Перемоги, а це означає, що ми точно переможемо", - зазначили у Благодійному фонді молодіжної ініціативи "Надія".

Благодійний фонд молодіжної ініціативи

Загалом, в рамках гуманітарної місії на Схід України, Благодійний фонд молодіжної ініціативи "Надія" передав лікарням Донеччини та Дніпропетровщиниапарат МРТ, сучасний гастроскоп, автомобіль швидкої допомоги, обладнання до рентген-апарату, УЗД-апарати, стерилізатори, апарати для загоєння ран, холодильні камери, багатофункціональні ліжка, колісні крісла, генератори, станції Старлінк, хірургічні набори, розхідні медичні матеріали та інший медичний вантаж.

Це стало можливим завдяки участі також родини Ландар, родини Дубіль, фонду Hope UA, фондів Future for Ukraine, Revival Foundation, компанії Eltech Trust, партнерам з Японії, компаній Медирент та Дойч Фарм, групи будівельних компаній PERIMETER, Благодійного фонду Дениса Парамонова, Благодійного фонду Фундація ренесанс України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти