"Узбіччя всіяні тілами росіян": у ЗСУ розповіли про великі втрати та важкі бої під Авдіївкою

Ситуація на Авдіївському напрямку / колаж: Главред, фото: 53 окрема механізована бригада, 241 окрема бригада Сил територіальної оборони, Facebook

Ворог не полишає спроб захопити Авдіївку попри значні втрати, розповів речник Сил оборони Таврійського напрямку.

Речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун розповів про ситуацію, яка відбувається на Авдіївському та Мар'їнському напрямках.

Штупун в ефірі телемарафону "Єдині новини", на цих напрямках там тривають активні піхотні атаки окупантів. Ворог продовжує втрачати особовий склад сотнями. Крім цього, окупанти здаються в полон. Речник розповів, що операційній зоні ОСУВ "Таврія" за добу в полон здалися близько 80 військовослужбовців ворога. На Авдіївському напрямку наші захисники продовжують стримувати ворога.

Ворог не полишає спроб захопити Авдіївку попри значні втрати. Там відбито 15 атак у районах Степового, Новобахмутівки, Степанівки та Сєвєрного, розповів Штупун.

"Фіксуються відмови ворожих солдатів йти на штурми. Вони дуже добре бачать завалені трупами росіян лісосмуги та узбіччя доріг", - зазначив він.

Крім цього, він також сказав, що ворог проявляв активність в районі Роботиного. Там росіяни намагаються відносити втрачені позиції.

Очільник Авдіївської ОВА розповів, що основна відмінність третьої хвилі штурмів ворога у тому, що застосовується менше техніки. За його словами, це пов’язано насамперед з погодними умовами.

Ситуація на Авдіївському напрямку

Нагадаємо, що у розвідці Британії розкрили просування росіян біля Авдіївки. В останні дні російські війська досягли невеликого просування на північному напрямку "кліщів" у рамках спроби оточити місто Авдіївку.

Окупанти збираються кинути на Авдіївку важку техніку. Російські окупанти чекають кращих погодних умов, щоб відправити у штурм на Авдіївку важку техніку. Ситуація на цьому напрямку напружена.

Окупанти просунулися в декількох місцях біля Авдіївки. Під час третьої хвилі штурму Авдіївки російські війська відкрили два додаткових напрямки наступу на промзону на південний схід від Авдіївки та зі Спартака.

Більше військових новин:

Новини заразКонтакти