Святе місце порожнє не буває: Вакарчук показав, ким замінив Христину Соловій

Після співпраці з Соловій Вакарчук набирає нових молодих зірок / Колаж: Главред, Фото: instagram.com/soloviyka

Незамінних не існує. Після розриву співпраці з Христиною Соловій, Святослав Вакарчук вперше показав, кому поступилася місцем його експідопічна.

Шляхи Христини Соловій та Святослава Вакарчука перетнулись, коли дівчина прийшла на кастинг “Голосу країни”, тоді відомий співак займав місце в тренерському кріслі шоу. Після проекту молода зірка обрала його в якості свого наставника.

Хто така Христина Соловій?

Христина Соловій - українська співачка, авторка-виконавиця пісень. Відеокліп "Тримай" приніс Христині справжній дебют, увійшовши до списку найпопулярніших українських музичних відео на YouTube. Кліп отримав понад 54 млн. переглядів і зробив співачку призером на премію YUNA-2016 у номінації "Культура і Музика". Христина Соловій - перша артистка, продюсером якої став Святослав Вакарчук.

Однак згодом зв'язок двох артистів таки розірвався. Соловій зізнається, що іноді вона була необачною у деяких висловлюваннях та занадто гострою на язик, через що лідер "Океану Ельзи" тримає на експідопічну образу.

Однак, попри все, співачка вдячна Святославу, проте, за її словами, вона хотіла виражати свою індивідуальність, тому й не стала продовжувати контракт.

Однак, як відомо, святе місце порожнє не буде. І без Христини в артиста є дуже багато охочих, які б мріяли з ним співпрацювати.

Не факт, що українську виконавицю Jerry Heil знала б така кількість людей, якби не фронтмен “Океану Ельзи”. Співачка зазначила, що саме Вакарчук допоміг їй пробитися в український шоу-бізнес.

"8 років тому саме Святослав вперше дав сильний підйом моїй кар’єрі, тоді ще як кавер виконавиці, яка тоді виконала «Я так хочу до тебе». Святослав запостив це в Twitter, і тисячі людей так вперше почули про мене", - зауважила вона на сторінці в Instagram.

Але не одна Jerry Heil в захваті від Вакарчука. Молода виконавиця KOLA, також захоплюється досвідченим ментором.

На своїй сторінці в Іnstagram молода зірка виразила глибоку вдячність артисту. Вона описала його як того, хто ладен підтримувати маловідомих артистів.

“Ви підтримуєте молодих музикантів, даєте їм дорогу, намагаєтесь їм допомогти – я дякую вам за те, що ви такий, за те, що у вас добре серце та неосяжний талант”, – написала KOLA.

Христина Соловій - останні новини по темі

До слова, нещодавно Христину Соловій "покарали" за скандальний концерт у Чорноморську. Міру покарання артистці визначатиме Іллічівський міський суд. Їй загрожує штраф, громадські роботи, виправні роботи з відрахуванням 20% заробітку, або 15 діб адмінарешту.

Сама Христина Соловій жорстко відреагувала на цей інцидент. Співачка заявила, що більше не буде брати участь у фестивалі, а всю історію назвала "огидною огидою".

Своєю чергою мама Христини Соловій вже відреагувала на "нецензурний" скандал зіркової доньки. У Чорноморську зі сцени артистка висловилася про стару назву міста з використанням обсценної лексики, на неї клали адміністративний протокол за статтею 173 КУпАП.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти