Зрізали цілий виступ: ЗСУ потужно просунулись в Запорізькій області

ЗСУ просуваються у Запорізькій області / Колаж: Главред, фото: 22 окрема механізована бригада, 37 окрема бригада морської піхоти

Захисники України під час контрнаступу змогли зрізати виступ росіян поблизу Вербового

Українські військові роблять все, щоб звільнити землі від російських окупантів. На фронті у Запорізькій області ЗСУ мають успіхи. Про це повідомляє моніторингова група DeepState.

Захисники під час контрнаступу змогли зрізати виступ росіян поблизу Вербового. До того ж їм вдалося отримати частковий успіх і біля Новопрокопівки.

Водночас українські десантники ведуть важкі бої біля Роботиного та Новопрокопівки.

"Битва на Роботинському виступу все більше нагадує битву біля села Пашендейл у Першу світову. Остання стала символом солдатського страждання. Дані зміни є результатом великих зусиль і великих втрат з обох сторін", - йдеться у повідомленні.

ЗСУ просуваються у Запорізькій області / фото: DeepState

Коли і як закінчиться війна

Перший заступник міністра оборони України Олексій Павлюк зробив приголомшливий прогноз і заявив, що наступного року Україна переможе. Він додав, що Україна має озброєння, яке наближає перемогу ЗСУ і не дає окупантам досягти успіху.

Азербайджанський військовий аналітик Агіль Рустамзаде розповів яким буде закінчення війни і назвав 3 сценарії. Він вважає, що навіть після перемоги Україні варто бути напоготові, адже РФ може атакувати країну знову.

Військовий експерт Роман Світан назвав місяць і сценарій закінчення війни в Україні. Він вважає, що до кінця вересня наступного року закінчиться війна проти Росії її розгромом.

Інші новини:

Новини заразКонтакти