"Фахівець з брехні та крадіжок": Гіркін істерить через "брехню" Пушиліна

Ігор Гіркін та Денис Пушилін / 1tv.ru

"Стрілок" спростував заяви окупантів про нібито успішне просування РФ на Донбасі.

Колишній ватажок бойовиків "ДНР" Ігор Гіркін спростував заяви окупантів про нібито успішне просування РФ на Донбасі.

За його даними, наступ РФ у Мар'їнці припинено. "Незважаючи на всі гучні заяви про те, що "ось-ось" - повністю звільнити селище до кінця січня так і не вдалося», - пише він в Telegram.

За його даними, запеклі бої в районі села Водяне - південніше Авдіївки - також не принесли рішучого успіху ЗС РФ.

"Стрілок" пише, що наступ окупантів "зав'язнув" через великі втрати в штурмових частинах піхоти, брак артилерійських боєприпасів і - в цілому - слабку технічну підтримку атакуючих частин і їх низьку укомплектованість особовим складом.

"Під Вугледаром бравурні заяви про прорив безпосередньо в смт очікувано виявилися брехнею (очікувано тому, що про це голосніше за всіх кричав Дениска Пушилін - а він фахівець саме і тільки з брехні, злодійства і шахрайства). Давно перетворене в єдину фортецю селище, що являти собою компактний мікрорайон висотних будинків посеред суцільних рівних полів, - взяти "наскоком" не вдалося», — додав Гіркін.

Раніше Пригожин вибухнув потоком образ на адресу терориста Стрєлкова, який раніше говорив про бажання приєднатися до "вагнерівців".

"Спробує втекти - по**ю на його обличчя", - заявив Пригожин про перспективи Гіркіна в ПВК "Вагнер".

Нагадаємо, колишній ватажок бойовиків терористичної "ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) вліз у ще одні розбірки зі своїми подільниками.

Цього разу він влаштував з'ясування стосунків з колишнім ватажком горлівських бойовиків Ігорем Безлером (кличка "Бєс").

Читайте більше:

Автор: Олексій Тесля
Новини заразКонтакти