Русский мир у всій красі: нацист Мільчаков шокував кровожерливим зізнанням про українців

За РФ у війні проти України воюють неонацисти / Колаж Главреда. Фото: скріншот, ua.depositphoto.com

Мільчаков не приховує своїх неонацистських поглядів. Він неодноразово хвалився публічними стратами військовополонених.

Російський неонацист Олексій Мільчаков, польовий командир розвідувальної групи" Русич", шокував новим нелюдським зізнанням про ставлення РФ до українців під окупацією Росії.

У недавньому інтерв'ю кремлівським пропагандистам у Мільчакова поцікавилися, чи правда, що російські окупанти займаються "вилученням" у місцевого населення окупованих українських територій побутової техніки.

Той не став нічого приховувати, бо, за його ж словами, не бачить в цьому "нічого поганого".

Понад те, Мільчаков зазначив, що у нього самого є крадена техніка.

"Ми ж перебуваємо на знову звільнених територіях. І незазорно сп*здити пральну машинку у місцевого населення. Вони самі з радістю говорять: унітази, пральні машинки, все забирайте на позиції, тягніть. У мене є холодильник, пральна машинка, і унітаз у мене там є. Звісно, я цього не купував", - висловився окупант.

Мільчаков визнав ще один військовий злочин - дивіться відео:

Хто такий Мільчаков

Олексій Мільчаков - росіянин, неонацистський найманець, терорист, польовий командир диверсійно-штурмової розвідки, застосовує нацистську символіку і радикальну ненависницьку ідеологію. Член Спілки добровольців Донбасу.

Брав участь у російській окупації Криму, учасник війни на сході України на боці терористичного угруповання "ЛНР" у складі угруповання "Бетмен" і війни в Сирії у складі ПВК "Вагнер". Після російського вторгнення в Україну у 2022 році, бере участь у війні, очолює ДШРГ «Русич».

Здобув популярність в інтернеті завдяки тому, що виклав на своїй сторінці в соцмережі фотографію з відрізаною ним головою цуценяти. Відомий також своїми радикальними і нацистськими поглядами.

Відзначився знущаннями і стратами українських військовополонених. Неодноразово фотографувався на тлі вбитих українських військових. Багатьма оцінюється як російський націоналіст і відкритий нацист.

Вас також можуть зацікавити новини:

Новини заразКонтакти