Російський окупант обкрадав будинки українців і вивозив золото з валютою: що про нього відомо

Окупанти крадуть гроші і золото / соцмережі

Все награбоване майно українців вони завантажують в танки.

Російські окупанти приїхали в Україну знищувати і грабувати населення. Як зізнаються самі окупанти, в перехоплених СБУ розмовах, вони грабують будинки українців і вивозять практично все – від кухонної техніки до коштовностей і прикрас.

А ось все майно українців вони завантажують в танки. Ім'я одного з таких мародерів повідомили українські захисники.

Як розповів боєць територіальної оборони, він разом з курсантами-розвідниками після знищення танка, виявив крадені ювелірні прикраси, валюту і документи на ім'я Дениса Цибенка.

Ворожий танк знищили за допомогою протитанкового ракетного комплексу Javelin. Після попадання стало відомо, що там був десантник.

При ньому виявили багато золотих прикрас, валюту - все явно вкрадене в українців. Документи - на ім'я Дениса Цибенко з селища Солов'ї Псковського району.

Як повідомляє видання Obozrevatel, судячи з даних Цибенко з його сторінок в соціальних мережах, він народився 6 серпня 1994 року. Закінчив Псковський університет зі ступенем бакалавр за напрямом менеджменту. Проживав в Опочці Псковської області. Був одружений.

Був військовослужбовцем 104 гвардійського парашутно-десантного полку 76 гв. ДШВ ВДВ РФ.

І судячи з фотографій - ця людина обікрала не одну українську сім'ю. При ньому було дуже багато золотих і ювелірних прикрас, гроші в різній валюті.

Читайте також:

Новини заразКонтакти