Росіяни за допомогою авіації хочуть оточити Авдіївку: ЗСУ тримають оборону та знищують окупантів

У Генштабі повідомили про ситуацію на фронті / колаж: Главред, фото: 95 окрема десантно-штурмова бригада, 14 окрема механізована бригада

На Мар’їнському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районі Мар’їнки.

У Генеральному штабі Збройних сил України повідомили, що минулої доби на фронті відбулося 53 бойових зіткнень із окупаційною армією країни-агресорки Росії.

Як повідомив Генштаб на сторінці у Facebook, що на Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах та проводить активну диверсійну, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в Бєлгородській області.

Ситуація на фронті

Втрати ворога

За минулу добу авіація українських Сил оборони завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Також силами та засобами протиповітряної оборони України знищено 4 розвідувальних БпЛА ворога.

Підрозділи ракетних військ уразили 3 артилерійських засоби та 5 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Нагадаємо, що ЗСУ потужно пошкодили ракетний корабель РФ із "Калібрами". Збройні сили України 4 листопада атакували суднобудівний завод у Керчі у тимчасово окупованому Криму. Внаслідок атаки було пошкоджено судно-ракетоносій "Аскольд".

ЗСУ відбили "м'ясні штурми" РФ і "покришили" сотні росіян разом з технікою. На Таврійському напрямку за минулу добу ворог завдав вісім авіаційних ударів і 26 артобстрілів, при цьому сталося 42 бойових зіткнення, більшість з яких - біля Мар'їнки.

Більше військових новин:

Новини заразКонтакти