РФ планує новий ракетний обстріл під час свят - Зеленський

РФ може влаштувати ракетний удар по Україні / Колаж Офіс президента, АрміяInform

Президент України закликав людей не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Росія готується до ракетного обстрілу України під час новорічних та різдвяних свят. Про це заявив президент України Володимир Зеленський.

Він додав, що окупанти зневажають будь-які цінності.

"У святковий час, який наближається, російські терористи можуть знову активізуватися. Вони зневажають християнські цінності та будь-які цінності взагалі. Тому, будь ласка, зважайте на сигнали повітряної тривоги, допомагайте одне одному та бережіть одне одного", - сказав Зеленський.

Він також пригрозив Росії відповідальністю за цей терор.

РФ може влаштувати ракетний удар по Україні / скріншот з відео

Ракетний удар РФ по Україні

Вранці 16 грудня Росія здійснила нову масовану ракетну атаку на Україну. У Києві та ряді областей держави сталися вибухи. Частково це було спрацьовування протиповітряної оборони, проте в деяких місцях повідомлялося про прильоти по енергетичних об'єктах.

Під час масованої ракетної атаки окупантів на територію України вранці 16 жовтня одна з ракет влучила у житловий будинок у Кривому Розі на Дніпропетровщині. Внаслідок цього був зруйнований один з п'яти під'їздів будинку.

Вже 19 грудня вночі росіяни атакували Київську область дронами. Спрацювала система протиповітряної оборони. Пізніше стало відомо, що в результаті ворожої атаки в Києві пошкоджено об'єкт інфраструктури.

Інші новини:

Автор: Ангеліна Підвисоцька
Новини заразКонтакти