Поранені кадирівці не доїхали додому: ЗСУ влучно відпрацювали по російському Мі-8 - ЗМІ

Гелікоптер евакуював поранених кадировців із поля бою / УНІАН

Днями поблизу тимчасово окупованого Енергодара помітили два ворожих гелікоптери. Через півтори години один із них вже був збитий.

Збройні сили України продовжують завдавати нищівних ударів по скупченням російських військ. Так, у Запорізькій області українські захисники знищили російський гелікоптер з пораненими кадирівцями.

Як повідомляє "24 канал", днями поблизу тимчасово окупованого Енергодара помітили два ворожих гелікоптери. Всього за півтори години після цього – один із них вже був збитий українськими військовими.

Пізніше з’ясувалося, що ці гелікоптери евакуювали поранених кадировців із поля бою. За попередньою інформацією, йдеться про Мі-8.

Зауважимо, що російські загарбники у кращих традиціях "другої армії світу" зневажливо ставляться до власних солдат і на полі бою не забирають навіть поранених, не те щоб ліквідованих. А от до кадировців ставлення зовсім інше.

Нагадаємо, раніше українські захисники впродовж сорока хвилин збили російський ударний вертоліт К-52, а також штурмовик Су-25. Вартість однієї одиниці Ка-52 складає близько $16 млн, а Су-25 ‒ $11 млн. Тож загальна вартість знищеної техніки складає близько $27 млн.

Окрім того, бійці з 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" ЗСУ збили агресорський вертоліт Ка-52. "Окупанти планували вражати техніку і живу силу холодноярців, однак наші воїни внесли корективи в їхні плани і відправили ворожих пілотів на концерт Кобзона", - йдеться в тексті.

Вас може зацікавити:

Автор: Аліна Дембіцька
Новини заразКонтакти