Ракета Storm Shadow в дії: у ЗСУ розкрили, як вдарили по Чонгарському мосту

Сили оборони України били по Чонгарському мосту / колаж: Главред, фото: Вікіпедія, ТАСС

За допомогою ракет Storm Shadow ЗСУ можуть знищувати військові об’єкти ворога на відстані до 250 кілометрів.

Заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ бригадний генерал Олексій Громов розповів, як Сили оборони України вдарили по Чонгарському мосту і паралельній переправі через озеро Сиваш крилатими ракетами Storm Shadow.

В інтерв’ю Укрінформу. він розповів, що за допомогою крилатих ракет Storm Shadow класу “повітря-земля” Сили оборони України можуть знищувати критично важливі військові об’єкти ворога на відстані до 250 кілометрів.

"Свідченням ефективності цих крилатих ракет є пошкодження мостів через Сиваш поблизу Чонгара, що значно ускладнило постачання противника боєприпасами та іншими матеріально-технічними засобами", - підкреслив Громов.

Удар по Чонгарському мосту

Нагадаємо, що 22 червня стались вибухи на Чонгарському мосту до окупованого Криму. У росЗМІ повідомляли, що кілька мостів на кордоні Криму та Херсонської області пошкоджено внаслідок обстрілу. На мосту пошкоджено не лише дорожнє покриття, але і силові конструкції.

В Україні відповіли на удари по Чонгарському мосту. Гуменюк додала, що українські військові продовжують працювати. Українські захисники насамперед намагаються зруйнувати логістичні маршрути росіян, а не інфраструктуру власної країни.

Більше цікавих новин:

Новини заразКонтакти