"Пряме сполучення": РФ хоче прокласти залізницю до Маріуполя, Волновахи та Донецька

РФ хоче побудувати залізничне сполучення з Маріуполем, та Донецьком / колаж: Главред, фото: Telegram Андрющенко Time

Побудувавши залізницю із прямим сполученням, окупанти хочуть "вирішити всі питання військової та цивільної логістики".

Радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко повідомив, що російські військові хочуть побудувати пряме залізничне сполучення з Маріуполем, Волновахою, аби "вирішити всі питання військової та цивільної логістики".

"Окупанти намагаються побудувати пряме залізничне сполучення з Маріуполем, Волновахою та Донецьком. Зараз це не лише балачки, вони почали будівництво залізничного мосту біля с. Гранітне через річку Кальміус", – поінформував він у своєму Telegram-каналі.

Андрющенко також зазначив, що "в разі успіху це дасть змогу включити наявну гілку Маріуполь - Асланове - Кальчик - Волноваха в пряме сполучення з Таганрогом та Ростовом-на-Дону".

Окупанти будують мости на залізницю / скріншот: Главред

Радник мера Маріуполя повідомив, що на практиці це не лише глобальне вирішення питання щодо військової та цивільної логістиці, але й кардинальне зниження залежності від залізничного сполучення Кримським мостом.

Залізничне сполучення з Волоновахи:

Нагадаємо, що у Маріуполі партизани підірвали позиції окупантів РФ разом з ворожою технікою. В результаті успішної роботи партизан також було пошкоджено обладнання для виготовлення "зубів дракона" на бетонному виробництві.

У Маріуполі партизани спалили базу окупантів. Про спалену базу окупантів повідомив радник мера Маріуполя. Внаслідок підпалу бази російських загарбників серед окупантів є потерпілі, також була знищена ворожа техніка.

Більше цікавих новин:

Новини заразКонтакти