"Пішли низом, хочуть відрізати": боєць ЗСУ записав сильне відео з окопу під Мар'їнкою

ЗСУ ведуть активну оборону / Колаж Главреда. Фото: 53 окрема механізована бригада імені князя Володимира Мономаха, скріншот

Боєць підкреслив, що для російських окупантів ЗСУ приготували "подарунки".

Російські окупанти не полишають наміру захопити Мар'їнку та "відрізати" ЗСУ. Про ситуацію на цій ділянці фронту розповів прикордонник з позивним "Лев".

Обстріли з артилерії під Мар'їнкою не вщухають. Прикриваючись мінометами, ворог намагається штурмувати позиції захисників.

Бійці ж дають гідну відсіч, не падають духом і запевняють, що вистоять, адже іншого вибору просто немає.

"Ми маємо вистояти. У нас немає другого вибору. Пішли низом, хочуть Мар'їнку відрізати. Ми всі чекаємо, все готово. Подарунків наготували їм. Арта лупить, не перестає. І наші хлопці дають їм... і ті х****ь. Прикривають мінометами, а ті бехами заїжджають", - висловився "Лев".

Військовий веде стрім з-під Мар'їнки - дивіться відео:

Росія пішла у новий наступ

Найзапекліші бої, за даними OSINT-спільноти DeepState, зараз відбуваються на Сватівському, Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Ворог посилив тиск біля Орлянки, тривають жорстокі бої біля Райгородки та Макіївки. На Бахмутському противник тисне на район Богданівка-Хромове, має частковий успіх. Росіяни активізувалися й біля Васютівки.

Біля Красногорівки окупанти намагаються підійти і закріпитися біля залізниці. Триває бій за терикон між селом і самою Авдіївкою.

На Куп'янському напрямку командувач Східним угрупуванням генерал Олександр Сирський доручив посилити маневрену оборону.

Вас також можуть зацікавити новини:

Новини заразКонтакти