Батько 8-річної Мілани Маханець вперше відреагував на її роман з 13-річним блогером

Матір Мілани Маханець викликали на допит через відверті фотосесії дочки / Фото Instagram

Олександр Маханець заявив, що шокований тим, що відбувається. За його словами, він намагається спілкуватися з донькою і допомагати їй.

Батько 8-річної київської моделі Мілани Маханець вперше відреагував на скандал, який розгорівся навколо її дочки через стосунки з 13-річним блогером Пашею Паєм.

Олександр Маханець зазначив, що намагається спілкуватися з донькою і допомагати їй, але не хоче говорити про колишню дружину. Чоловік додав, що шокований тим, що відбувається, повідомляє КП в Україні.

"З дочкою я намагаюся спілкуватися і допомагати, а про Дарину (ексдружина Дарина Маханець, - ред.) говорити немає бажання. Зараз я просто в шоці від того, що відбувається. Все, що діється, м'яко кажучи, неправильно", – сказав Олександр Маханець.

Батьки Мілани розійшлися в 2019 році. За словами знайомих сім'ї, розлучення пари проходило дуже важко, хоча його причина невідома. Приблизно в той же час дитина з'явилася в соціальній мережі, а сторінка в Instagram дівчинки стала рекламним майданчиком. Друзі не виключають, що саме розлучення послужило поштовхом для різкої зміни спілкування і ставлення мами до доньки.

Тим часом в кіберполіції заявили, що випадок Мілани по-справжньому небезпечний, оскільки контент на її сторінці може провокувати педофілів.

"Дорослі пози, вирази обличчя, макіяж, яскраваий одяг, що завищує вік, поцілунки – це те, що здатне зацікавити злочинця і привернути його увагу до конкретної дитини. Для педофіла така сторінка виглядає як магніт", - зазначили у відомстві.

Однак, з точки зору закону, притягнути до відповідальності одного з батьків, який всьому цьому сприяє, досить проблематично.

Читати такожПсихолог пояснила, звідки "ростуть ноги" у романа 8-річної українки і 13-річного блогера

Мілана Маханець і Паша Пай - про що раніше писав Главред:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти