Знайшовся рідний дядько: історія розлученої окупантами з мамою 4-річної Аліси отримала продовження

Та сама дівчинка Аліса / Telegram-канал Людмили Денисової, УНІАН

Однак, омбудсмен Людмила Денисова зазначила, що історія Аліси завершиться тільки після того, як її мама благополучно повернеться з окупованих територій.

Історія 4-річної дівчинки Аліси з Маріуполя, яку окупанти розлучили з матір'ю, змусила ридати мільйони українців. Але, як повідомляє уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денисова, швидко вдалося вийти на її інших родичів.

"Сьогодні в Запоріжжя, де тимчасово прихистили дитину, приїхав його родич. Зараз Аліса разом з дядьком прямує в безпечний регіон на заході України. Найближчим часом очікується зустріч дівчинки з рідною бабусею, яка приїде з Польщі. Маленька Аліса буде передана їй під опіку як дитина, яка в умовах воєнного стану залишилася без піклування батьків", — розповіла вона.Читати такожЗ Маріуполя та Азовсталі вдалося врятувати 500 цивільних, евакуація була важкою - ОП

Нагадаємо, раніше віцепрем'єр-міністр Ірина Верещук повідомила, що в Маріуполі з Азовсталі евакуювали всіх жінок, дітей і літніх людей.

Однак 9 травня глава Донецької ОВА Павло Кириленко повідомив, що на території комбінату Азовсталь в Маріуполі і досі перебувають більше сотні цивільних осіб. Він зазначив, що в Маріуполі зараз залишаються близько 100 тисяч жителів, і є ті, хто не хоче залишати місто.

Дивіться онлайн новини Донбасу:

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти