Медведчук гнівно відповів на санкції РНБО

Віктор Медведчук відреагував на санкції РНБО / УНІАН

Політик заявив, що удар завдали по найдорожчому - його дружині Оксані Марченко. Крім того, він запевнив, що не збирається «тікати» з України.

Нардеп, голова політради партії Опозиційна платформа - За життя і кум Путіна Віктор Медведчук прокоментував рішення Ради нацбезпеки та оборони (РНБО) про запровадження санкцій проти нього і його дружини Оксани Марченко.

Зокрема, Медведчук звинуватив українську владу в "наступі на свободу слова" , "встановленні диктатури та узурпації влади". Про це йдеться в заяві, опублікованій на сайті ОПЗЖ.

"Як фахівець у галузі права можу сказати: всі ті санкції, які запроваджуються чинною владою по відношенню до мене, моєї сім'ї, моїх соратників і журналістів, є незаконними і не можуть застосовуватися інакше як за рішенням суду (...) Те, що творить сьогодні влада, можна назвати лише «торжеством» свавілля, анархії та беззаконня», - заявив політик.

Медведчук заявив, що удар завдали по найдорожчому - його дружині. Крім того, він запевнив, що не збирається «тікати» з України. Політик додав, що йому неможливо пред'явити законні та обґрунтовані претензії, оскільки він завжди «був і залишається законослухняним громадянином».

Читати такожУ Кремлі відреагували на санкції проти кума Путіна і згадали про НКВС

Санкції проти Медведчука - про що раніше писав Главред:

Санкції проти Тараса Козака й телеканалів NewsOne, ZIK і 112

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти