Кривий Ріг у жалобі: кількість постраждалих внаслідок удару РФ зростає

На місці удару продовжуються рятувальні роботи / Колаж: Главред, фото: ДСНС Дніпропетровщини

Рятувальна операція на місці ворожого удару триває, з'явилася інформація про ще трьох постраждалих.

28 серпня, у День трауру, ворог наніс удар по Кривому Рогу. Внаслідок обстрілу пошкоджено бокси для ремонту автомобілів та транспортні засоби. Про це повідомили в МВС України.

Окрім цього очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак заявив про ще трьох постраждалих. Внаслідок атаки вже відомо про 8 потерпілих.

"Серед потерпілих також 64-річний та 29-річний чоловіки. Вони госпіталізовані у стані середньої тяжкості. А ще 18-річний хлопець, який лікуватиметься амбулаторно", - йдеться в повідомленні Лисака.

Наслідки атаки на Кривий Ріг 28 серпня ДСНС Дніпропетровщини
Наслідки атаки на Кривий Ріг 28 серпня ДСНС Дніпропетровщини
Наслідки атаки на Кривий Ріг 28 серпня ДСНС Дніпропетровщини
Наслідки атаки на Кривий Ріг 28 серпня ДСНС Дніпропетровщини

За інформацією очільника ОВА руйнувань зазнав гаражний кооператив, 12 автомобілів, вибиті вікна у готелі. На місці атаки продовжують роботу усі служби.

Хто такий Сергій Лисак?

Сергій Петрович Лисак — український військовик і державний службовець. З 7 лютого 2023 року — голова Дніпропетровської ОДА.

Атака РФ на готель у Кривому Розі

Російські окупанти вже другий день поспіль наносять ракетні удари по Кривому Рогу. Лише вчора, 27 серпня, у Кривому Розі прогриміли потужні вибухи. Повітряні сили попереджали про загрозу застосування балістичного озброєння з Криму.
Згодом стало відомо, що російська окупаційна армія вдарила ракетою по готелю в Кривому Розі. Унаслідок ворожої атаки загинули двоє людей, ще п'ятеро - дістали травми різного ступеня тяжкості. Вдалося врятувати п'ятьох людей.

28 серпня у Кривому Розі оголосили Днем жалоби. На ранок стало відомо, що пошуково-рятувальні роботи завершені і кількість загиблих внаслідок ворожого ракетного удару зросла до чотирьох осіб.

Читайте також про інші удари ворога по Україні:

Новини заразКонтакти