З-під завалів дістали тіла матері і дитини: окупанти вдарили по будинку в Костянтинівці

Окупанти вдарили по будинку в Костянтинівці, троє людей загинули/ колаж: Главред, фото: ДСНС України

Внаслідок удару загарбників по двоповерхівці будинок частково зруйнувався, загинули три людини.

Російські окупанти у вівторок, 9 квітня, влучили у житловий 2-поверховий будинок у місті Костянтинівка на Донеччині. Будинок частково зруйнувався.

У той же день було знайдене тіло першого загиблого – 60-річного чоловіка. А у середу, 10 квітня, з-під завалів дістали тіла ще двох загиблих – 43 річної жінки і її 12-річного сина. Про це повідомили в ДСНС України вранці 10 квітня.

"Вчора ворожа авіація поцілила у двоповерхівку у місті Костянтинівка, внаслідок чого відбулось її часткове руйнування. Рятувальники ліквідували загоряння будівельного сміття та вилучили тіло 1 загиблого чоловіка 1964 р.н. Сьогодні зранку надзвичайники вилучили з-під завалів тіла жінки 1981 р.н. і хлопчика 2011 р.н. Аварійно-рятувальні роботи завершені", – розповіли у ДСНС України.

В Офісі генерального прокурора уточнили, що сьогодні дістали з-під завалів матір з дитиною.

"У Костянтинівці з-під завалів будинку дістали тіла жінки та її 12-річного сина. Таким чином кількість загиблих збільшилася до 3 людей, поранених – 2", – йдеться у повідомленні.

Удар по Костянтинівці на Донеччині 10 квітня ДСНС України
Удар по Костянтинівці на Донеччині 10 квітня ДСНС України
Удар по Костянтинівці на Донеччині 10 квітня ДСНС України
Удар по Костянтинівці на Донеччині 10 квітня ДСНС України
Удар по Костянтинівці на Донеччині 10 квітня ДСНС України

Що відомо про місто Костянтинівка?

Костянтинівка – місто в Україні, адміністративний центр Костянтинівської міської громади в Краматорському районі Донецької області.

Звільнене від терористичного підрозділу російських окупантів та місцевих колаборантів 5 липня 2014 року під час проведення АТО силами Національної гвардії України та військовими підрозділами, пише Вікіпедія.

Під час повномасштабної війни країни-агресорки Росії проти України місто неодноразово піддавалося обстрілам з боку російських окупантів.

Удари ракетами і дронами по Україні – останні новини

У ніч на 10 квітня РФ атакувала дві області, є "прильоти", спалахнули пожежі. 14 "Шахедів" збито в Миколаївській та Одеській областях. Також знищено дві керовані авіаційні ракети Х-59, якими ворог атакував Одесу.

Раніше повідомлялося, що у ніч на 9 квітня РФ атакувала Україну десятками дронів – усі "Шахеди" збиті силами ППО. Під прицілом ворога була критична інфраструктура в південних регіонах. Бойова робота Сил протиповітряної оборони тривала близько двох годин.

Ввечері 9 квітня повідомлялося, що РФ вдарила по будинку в Полтавській області. Окупанти вбили щонайменше одну людину та поранили мінімум 10 людей. Серед постраждалих є діти – троє. Внаслідок російської атаки загорівся житловий будинок.

Вранці 10 квітня в Одесі прогриміли два вибухи – повітряна тривога була в половині областей України. Окупанти атакували Одещину різними видами ракет, повідомили у Силах оборони півдня України.

Читайте також:

Новини заразКонтакти