Дівчинка залишилась без батька і ледь не втратила маму: РФ вдарила по Херсонщині

Окупанти обстріляли Херсонську область / Колаж: Главред, фото: Херсонська обласна прокуратура

Російські окупанти обстріляли Білозерську громаду, внаслідок цього загинув чоловік, його дитина та дружина поранені.

Російські окупанти обстріляли Херсонську область. Внаслідок цього дев'ятирічна дівчинка залишилась без батька, ледь не втратила маму і своє життя. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура.

Окупанти 3 вересня вдарили по Білозерській громаді. Вони влучили по приватному будинку.

"Від отриманих поранень загинув господар. Також медична допомога надавалась його дружині, дитині та односельцю", - йдеться у повідомленні.

Також окупанти обстріляли з артилерії Херсон і поранили чоловіка.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею "Порушення законів та звичаїв війни".

Війна в Україні

Нагадаємо, РФ вдарила десятками дронів по півдню Одещини, є поранені та "прильоти". У ніч на неділю, 3 вересня, російські окупаційні війська завдали удару по цивільній інфраструктурі Подунав'я в Одеський області, в результаті є постраждалі. Масована дронова атака тривала більше 3,5 годин.

В американському Інституті вивчення війни (ISW) зазначають, що ЗСУ прориваються вперед на Запоріжжі. У Запорізькій області підрозділи Збройних сил України продовжують контрнаступальні дії на Мелітопольському напрямку. Водночас просування ЗСУ сповільнюється через додаткові російські бетонні укріплення та щільні мінні поля.

Командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський розповів, що ЗСУ підступають до 2-ї лінії оборони росіян. Окупанти 60% часу і ресурсів витратили на обладнання першої лінії оборони, яку прорвали ЗСУ. Друга і третя лінія оборони загарбників слабші.

Інші новини:

Новини заразКонтакти