"Наодинці з Богом": в загибелі українського блогера в Росії побачили містику

6 квітня 2020, 23:41оновлено 7 квітня 2020, 00:20
Чоловік напередодні трагедії написав зворушливий пост.
Павло Петель загинув в ДТП/ Фото:Instagram/petelhouse

Передплатники відомо українського блогера Павла Петеля, який загинув в ДТП в Москві, стверджують, що він передбачив свою загибель, про що свідчить його останній, ніби прощальний пост.

"В ці довгі домашні великодні свята у нас з'явилася унікальна можливість стати кращою версією самого себе. Перестати нерозумно боротися із отже ідеальним світом і оточуючими. Як чудово залишити всіх у спокої і подивитися на себе. Побути наодинці з Богом. Бути в тиші і мовчанні", — писав Павло в Instagram.

Блогер озвучив свої роздуми про те, як змінився він і світ навколо.

відео дня

"Я почав вставати раніше, більше писати казок і читати книги. Став цінувати просту смачну їжу, став більш усвідомлено ставитися до того скільки їм, коли і що... і головне — навчився їсти в тиші, без інтернету і (телевізора). А прибирання в будинку і планування справ — це теж мистецтво", — зазначав він.

Передплатники в коментарях висловили скорботу і припущення, що Павло передчував смерть, оскільки останнім часом ніби вчився жити по-іншому.

У Петеля 26,8 тисяч передплатників в Instagram і близько десяти тисяч - на каналі в YouTube.

Нагадаємо, Петель родом з Дніпра. Смертельна аварія сталася в Підмосков'ї. На Сімферопольському шосе Mercedes на швидкості близько 200 км/год влетів у фуру, що стояла на заправці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти