"Болючий удар": в Слузі народу оцінили скандал з "плівками Єрмака"

3 квітня 2020, 09:24
Потрібно встановити походження записів, оприлюднених Гео Леросом, вважає Микита Потрураєв.
Єрмак
Андрій Єрмак / УНІАН

Президент Володимир Зеленський "дуже травмований" скандалом, який виник після звинувачень народного депутата від Слуги народу Гео Лероса на адресу глави Офісу президента Андрія Єрмака, заявив народний депутат від Слуги народу Микита Потураєв.

"Я точно знаю, що президент – людина чесна і глибоко порядна, і я думаю, що пояснення його мовчання тільки одне: він хоче отримати хоча б попередні відповіді від правоохоронців. Тому що, знаючи його, я переконаний, що для нього це болючий удар", - підкреслив він в інтерв'ю Апострофу.

Разом з тим нардеп припустив, що фігурант скандалу Андрій Єрмак, на час розслідування, яке має встановити походження записів для того щоб з'ясувати їх достовірність, міг би самостійно піти у відпустку.

відео дня

У той же час він нагадав, що подібний скандал з майором Мельниченко фактично нічим не закінчився, тому що він не передав свої плівки в повному обсязі для експертизи і не надавав диктофон.

"Так і тут. Те, що в ході слідства по цих плівках необхідно відповісти точно також на ці питання: хто записував – хоча хто записував ми вже знаємо з програми Дениса Бігуса (йдеться про жителя Харкова Дмитра Штанька, - ред.) – з якою метою, чи був уповноважений якимись органами офіційно, чи є там монтаж, якщо є, то який, не зроблений монтаж так щоб показати, що там є корупційна складова?

читайте такожЄрмак відповів на звинувачення Лероса по скандальних плівках

Тому слідство має дати відповіді і на ці питання теж. Але при цьому треба точно бути впевненими, що ця частина розслідування не буде використана в якості тиску на Гео Лероса та інших можливих свідків, які можуть з'явитися, і я думаю, з'являться", - додав Потураєв.

Нагадаємо, раніше Квартал 95 потролив розбірки в ЗеКоманді навколо корупційного скандалу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти