Смертельна підсічка: в Україні паніка через небезпечну "гру" серед дітей

9 березня 2020, 05:17
Підлітки просто божеволіють від нової "гри".
Швидка допомога
Небезпечне захоплення нерідко закінчується на лікарняному ліжку / УНІАН

Нова небезпечна гра Підсічка набирає популярності серед українських школярів.

Як розповіла Фактами киянка Марія, вона дізналася про це від подруги, син якої прийшов додому з шишкою на голові та забоєм ліктя.

"На мамині питання відповідав, що просто впав. Про те, що насправді сталося, потім розповів його 16-річний брат, який вчиться в тій же школі. Виявилося, Вітя з друзями виконували умови челенджу для TikTok. Робили це в порожньому шкільному кабінеті. Віті зробили ту саму "підсічку", він впав. Слава Богу, закінчилося це всього лише шишкою на голові", – повідомила жінка.

читайте також"Вже в Києві": до України дісталася нова смертельна "гра" серед дітейВона підкреслила, що старший син подруги розповів, що підлітки просто сходять з розуму від цього челенджу. Вони це сприймають як нешкідливий прикол. Про наслідки ніхто не думає.

Марія вирішила поговорити про це зі своїм 14-річним сином. І виявилося, що він прекрасно знає цю гру. Більше того, син розповів, що хлопці з його класу вже теж записували такий відеоролик. Стверджує, що все начебто обійшлося без травм.

За словами мешканки Житомира Надії, її 14-річна донька сама розповіла про цю гру.

"Сказала, що хлопці з їхнього класу це вже робили. Один розбив голову. Але в тому, що це був челендж, діти нікому не зізналися. Вчителю і медсестрі постраждалий хлопчик сказав, що просто впав. При цьому його однокласники, незважаючи на наслідки, були дуже задоволені відзнятим відео і радісно виклали його в соцмережу", - додала вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що підлітки влаштували смертельну гру "Біжи або помри". Її суть полягає в тому, щоб перебігти через жваву трасу в потоці автомобілів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти